PRODUKTER

For-A är en Japansk tillverkare av en mängd olika professionella video produkter.

Kännetecknande för For-A produkter är hög kvalitet och hög driftsäkerhet parat med smarta funktioner som gör både bildmixrar och andra produkter lätta att använda och ger snygga professionella resultat. Vi utbildar gärna våra kunder att förstå och hantera produkterna för att få maximalt resultat. Främst gäller det bildmixers där For-A har många bra funktioner som underlättar produktionen. Till höger ser du den senaste mixern HVS 490 som är en utpräglad live/event mixer med bland annat multiscreen funktioner för event. Intuitiv och byggd för att klara OB bussenens hårda mekaniska påfrestningar.

 

Norwia är ett norskt företag som tillverkar ett mycket flexibelt fibertransmissionssystem för framför allt video/audio studios och OB. Både ringnätverk och direkta anslutningar.

Till detta flnns en mängd smarta boxar bland annat för att förlänga studiokameror med alla dess styrsignaler på arenor eller andra sportsammanhang där kamerans orginalfiber inte räcker eller för att slippa trunka ut egen kabel.